19 Nisan 2013 Cuma

Zincir

Öncelikle senelerdir bir parçası olduğum Karşıyakalıların internetteki iletişiminin en eski ve başarılı platformu Kafsinkaf.org un yeni yüzünün hayırlı olmasını dilerim. Kafsinkaf.org var oldukça bizler daha çok yazılar yazar, armamız için gereken desteği sağlar, muhalefetin en kuvvetlisini yapar gerekirse tek başımıza herkese karşı savaşırız…

Son bir senedir kulübümüzün üzerinde gezen kara bulutlar aslında Karşıyaka’da olmayan şansında yardımı ile ara ara dağılıyor gibi görünse bile başımıza sıkı bir yağmur hatta doluyu yağdıracağı kesin.

Kağıt üzerinde Manisa’nın kesin favori olduğu maç öncesi ümidimiz çok olmasa bile merakımız vardı. Bakalım takımımız kaybettiği 14 futbolcudan sonra neler yapabilecekti. Aslında fena oynamadı takım. Yokluklara, icralara, yeni olmanın verdiği tecrübesizliğe, devamlı çıkan olumsuz haberlere rağmen başa baş gitti maç. Böyle bir maçta Karşıyaka’nın adı ile zincirin en kuvvetli halkalarından teknik ekip ve futbolcular mücadele etti Manisa ile..Hepsini tebrik etmek lazım.

Son haftalarda yaşadığımız hakem hatalarına bu maçta yine yenileri eklendi. Evet ciddi olarak oynanan oyunlar var, bunları hepimiz görüyoruz ama içinde bulunduğumuz durumda savaşacağımız o kadar çok düşman var ki hakem hatalarına takılmadan önümüze bakmalıyız. Hakemler zinciri koparmaya çalışanlardan yalnızca biri. Eskiden yalnızca iç düşmanlar ile mücadele ederken artık dışa da açılmış olduk.

Fazla söze gerek yok Karşıyaka Spor Kulübünü oluşturan zincirin halkalarından bazıları çok kuvvetli olsa bile zincirdeki incelmiş ve yıpranmış halkalar tüm zinciri ve zincirin taşıdıklarını riske atıyor. Yapmamız gereken bir an önce yıpranmışl halkaları değiştirmek ve zincirdeki tüm halkaları sağlamlaştırmak. O zaman o zinciri koparmaya hiç kimsenin gücü yetmez…

Zaman bize zincirimizin taşıma gücünü net bir şekilde gösterecektir.

Hiç yorum yok: